Bemutatkozás

Hegedűs Iván - nyerges és szíjgyártóHegedűs Iván vagyok, nyerges és szíjgyártó. 6 éves koromban kerültem kapcsolatba a lovakkal egy lovas táborban. Azóta is folyamatosan lovagolok, és lovak között élem mindennapjaimat. Jelenleg Kecskemét melletti tanyámon élek. Eredetileg műszaki főiskolát végeztem, szakmámat tekintve diplomás műszaki mérnök vagyok. 12 évig dolgoztam a BKKM-i önkormányzatnál, mint műszaki osztályvezető.

Mindig problémát jelentett a lószerszámok, nyergek megfelelő karbantartása és javítása. Nehéz volt olyan szakembert találni, aki megcsinált volna egy nyeregtömést, igazítást vagy kicserélt volna egy elszakadt szíjat. Ekkor kezdtem el a javításokat a saját felszereléseimen. Nem sok idő elteltével már barátaim, lovas társaim is velem javíttatták a felszereléseiket. Szabadidőmben elszegődtem egy mesterhez, hogy megtanuljam a szakma fortélyait.

Ezután egy Budapesten induló nyerges - és szíjgyártó szakiskolában mesterlevelet szereztem 2011-ben. Annyira megnőtt a kereslet a munkám iránt, hogy 2012-ben felhagytam korábbi munkámmal és saját vállalkozást indítottam.

Nagy hangsúlyt fektetek a nyeregfelfekvés javítására, ami véleményem szerint az egyik olyan dolog, ami legjobban befolyásolja a ló teljesítményét, egészségi állapotát és használhatóságát.

Pár kiemelt hazai munkám: Equita Kft., Intertrio Bt., Airvent Lovasklub felszereleseinek karbantartása.


Teljes körű nyeregjavítást, felújítást és karbantartást vállalok az ország egész területén, a nyeregváz javításától a kisebb és nagyobb bőrjavításokig!

Nagy hangsúlyt fektetek a nyereg megfelelő kialakítására és illeszkedésére, hiszen nagyban befolyásolja a ló egészségi állapotát és sportteljesítményét.


KAPCSOLAT

Hegedűs Iván - nyerges és szíjgyártó

Telefonszám: +36 30 462 56 59
Webcím: www.nyergesmester.hu